Tagliatelle con salsa de boletus

Tagliatelle con salsa de boletus

4.2 32 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
6 raciones

Υλικά

Tagliatelle
  • de harina (y algo más para espolvorear)
    300 g
  • huevos
    3
  • de aceite de oliva
    15 g
Salsa de boletus
  • de boletus deshidratados
    25 g
  • de caldo de carne caliente
    200 g
  • de aceite de oliva
    15 g
  • de mantequilla
    30 g
  • dientes de ajo
    2
  • de vino blanco seco
    50 g
  • de sal
    2 cucharaditas
  • de nata (35% de grasa)
    80 g
  • de pimienta molida
    1 - 2 pellizcos
  • de perejil fresco picado
    1 cucharada

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 337 kcal / 1411 kJ
Πρωτεΐνη 8.7 g
Λιπαρά 17.1 g
Υδατάνθρακες 37.3 g
Φυτικές ίνες 1.9 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων