
Συσκευές & Αξεσουάρ
Zupfbrot mit Knoblauch-Sonnenblumen-Kräuterpaste
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
18 Stücke
Υλικά
-
Weizenmehl Type 700 etwas mehr zum Bemehlen650 g
-
Salz3 ¼ TL
-
Roggenmehl Type 960100 g
-
Sonnenblumenöl120 g
-
Honig10 g
-
frische Germ zerbröselt20 g
-
Wasser kalt450 g
-
Sonnenblumenöl zum Einfetten
-
Sonnenblumenkerne4 EL
-
Knoblauchzehen halbiert3
-
Thymian, getrocknet1 TL
-
Bohnenkraut, getrocknet1 TL
-
Basilikum, getrocknet1 TL
Διατροφή ανά 1 Stück
Θερμίδες
222 kcal /
928 kJ
Πρωτεΐνη
5 g
Λιπαρά
9 g
Υδατάνθρακες
31 g
Φυτικές ίνες
2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

GRILLEN
10 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMediterranes Rosmarinbrot
1 Std. 55 Min
Quark-Mandel-Brötchen
1 Std. 15 Min
Chapati
1 Std. 10 Min
Fenchelzöpfe
3 Std.
Laugen Croissants
1 Std.
Sesambrot
2 Std.
Birnen-Nuss-Brot
1 Std. 15 Min
Vollkorneck
20 Std.
Bierbrot
2 Std.
Sandwich-Toast
27 Std.
Menü: Vollwert-Focaccia mit Tomaten-Feta-Dip, Erdbeertraum
50 Min
Vollkornbrot
5 Std.