
Συσκευές & Αξεσουάρ
Italienische Tomatensauce
Προετοιμασία 55 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 5 λεπτ.
10 Gläser
Υλικά
-
Wasser250 g
-
Fleischparadeiser (z. B. Ochsenherz), reif, im Ganzen2000 g
-
Zitronensaft, frisch gepresst100 g
-
Zwiebeln halbiert550 g
-
Petersilie Blättchen abgezupft1 Bund
-
Knoblauchzehen halbiert30 g
-
Olivenöl60 g
-
Tomatenmark70 g
-
Salz, unjodiert2 - 2 ½ TL
-
Honig60 g
-
Pfeffer, frisch gemahlen1 TL
-
Oregano, getrocknet1 EL
-
Thymian, getrocknet1 EL
Διατροφή ανά 1 Glas
Θερμίδες
128 kcal /
537 kJ
Πρωτεΐνη
3 g
Λιπαρά
7 g
Υδατάνθρακες
13 g
Φυτικές ίνες
4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRote Grillsauce für Fleisch und Geflügel
10 λεπτ.
Tomatenbutter
5 λεπτ.
Dattel-Curry-Dip
5 λεπτ.
Mediterraner Käseaufstrich
5 λεπτ.
Ingwer-Knoblauch-Paste
10 λεπτ.
Geräucherter Forellenaufstrich
5 λεπτ.
BBQ-Sauce
25 λεπτ.
Gurken-Relish
1ωρ. 30 λεπτ.
Chimichurri mit Chili - argentinische Steaksauce
3ωρ.
Marinade für Spare Ribs
10 λεπτ.
Bacon-Konfitüre
25 λεπτ.
Pistazien-Frischkäse-Aufstrich
5 λεπτ.