
Συσκευές & Αξεσουάρ
Italienische Tomatensauce
Προετοιμασία 55 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 5 λεπτ.
10 Gläser
Υλικά
-
Wasser250 g
-
Fleischparadeiser (z. B. Ochsenherz), reif, im Ganzen2000 g
-
Zitronensaft, frisch gepresst100 g
-
Zwiebeln halbiert550 g
-
Petersilie Blättchen abgezupft1 Bund
-
Knoblauchzehen halbiert30 g
-
Olivenöl60 g
-
Tomatenmark70 g
-
Salz, unjodiert2 - 2 ½ TL
-
Honig60 g
-
Pfeffer, frisch gemahlen1 TL
-
Oregano, getrocknet1 EL
-
Thymian, getrocknet1 EL
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Glas
Πρωτεΐνη
3 g
Θερμίδες
537 kJ /
128 kcal
Λιπαρά
7 g
Φυτικές ίνες
4 g
Υδατάνθρακες
13 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGurken-Relish
1h 30min
Gurken-Relish
1h 30min
Feigensenf
55min
Basilikumpesto
10min
Schinkenaufstrich Teewurst-Style
10min
Eier-Puten-Aufstrich
20min
Türkischer Obazda
10min
Pilz-Wein-Cremesauce
30min
Mediterraner Paradeiser-Linsen-Aufstrich
1h 20min
Gemüse-Hummus
10min
Pesto mit Zitrone
5min
Apfelkren
40min