
Συσκευές & Αξεσουάρ
Schnittbohnensauce
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Blattpetersilie ohne Stiele1 Bund
-
Knoblauchzehen2
-
Öl20 g
-
breite, grüne Bohnen, frisch in Stücken (3 cm)400 g
-
stückige Tomaten (à 400 g)2 Dosen
-
Salz2 TL
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
103 kcal /
439 kJ
Πρωτεΐνη
5 g
Λιπαρά
6 g
Υδατάνθρακες
8 g
Φυτικές ίνες
5.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Leicht & lecker
82 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία

Leicht & lecker
82 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνDattel-Speck-Dip
30 min
Zwiebelbutter
10 min
Aioli à la Axel Henkel
10 min
Aprikosen-Knoblauch-Creme
10 min
Tomaten-Knoblauch-Butter
20 min
Mediterraner Dip zum Grillen
15 min
Honig-Senf-Dip
10 min
Rote Grillsauce für Fleisch und Geflügel
10 min
BBQ-Tomaten-Aufstrich
10 min
Tomatenbutter
5 min
Frischkäse-Paprika-Dip
10 min
Knoblauch-Käse-Creme zum Dippen und Überbacken
10 min