
Συσκευές & Αξεσουάρ
Peperonata mit Oliven
Προετοιμασία 55 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 Portionen
Υλικά
-
Paprika, gemischt rot und gelb (siehe Tipp)1000 g
-
Zwiebeln halbiert220 g
-
Olivenöl40 g
-
Fleischparadeiser am Stielansatz leicht eingeschnitten500 g
-
Tomatenmark30 g
-
Vanillezucker1 TL
-
Rosmarin, getrocknet1 TL
-
Salz1 ½ TL
-
Cayennepfeffer¼ TL
-
Pfeffer, frisch gemahlen½ TL
-
Oliven, schwarz, entkernt50 g
-
Zitronensaft, frisch gepresst1 Spritzer
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
167 kcal /
702 kJ
Πρωτεΐνη
3 g
Λιπαρά
11 g
Υδατάνθρακες
14 g
Φυτικές ίνες
7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

GRILLEN
12 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία

Paleo
12 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGurken-Relish
1ωρ. 30 λεπτ.
Honig-Senf-Dip
10 λεπτ.
Gurken-Relish
1ωρ. 30 λεπτ.
Ketchup aus frischen Tomaten
1ωρ. 20 λεπτ.
Zwetschgen-Chutney
50 λεπτ.
Mediterraner Paradeiser-Linsen-Aufstrich
1ωρ. 20 λεπτ.
Scharfe Pflaumensauce
50 λεπτ.
Gurken-Minz-Raita
25 λεπτ.
Spinat-Dip
10 λεπτ.
Preiselbeerkompott
1ωρ. 25 λεπτ.
Kichererbsen-Frischkäse-Aufstrich
10 λεπτ.
Bärlauchöl
15 λεπτ.