Συσκευές & Αξεσουάρ
Überbackene Frühkartoffeln mit Schinken und Erbsen
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
6 Portionen
Υλικά
-
Frühkartoffeln ungeschält, in mundgerechten Stücken1500 g
-
Gouda in Stücken200 g
-
Brötchen, altbacken in Stücken100 g
-
gekochter Schinken in Stücken400 g
-
Zwiebeln halbiert3
-
Knoblauchzehen2
-
Wasser200 g
-
Sahne400 g
-
Crème fraîche400 g
-
Salz2 TL
-
Pfeffer2 TL
-
Muskat½ TL
-
Paprika edelsüß1 TL
-
Erbsen, TK250 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
34 g
Θερμίδες
3487 kJ /
836 kcal
Λιπαρά
53 g
Φυτικές ίνες
5.6 g
Υδατάνθρακες
50 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Früh-Kartoffeln
10 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Rock deinen Ofen!
30 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSpeck-Zwiebel-Stangen
1h 20min
Focaccia mit Sardellen
1h 45min
Pesto-Mozzarella-Rollkuchen
2h
Tarte mit Bacon und Käse-Kräuter-Füllung
1h 45min
Fougasse
14h 30min
Chicken Pot Pie
2h
Käsestangen
2h 45min
Fatayer mit Käse und Minze
1h 5min
Dattel-Mandel-Focaccia
3h 20min
Kräuterkuchen
2h
Focaccine
2h
Käsestangen
40min