Cebollas Fuentes de Ebro rellenas de ternasco de Aragón

Cebollas Fuentes de Ebro rellenas de ternasco de Aragón

4.6 9 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
6 unidades

Υλικά

  • de carne de cordero (Ternasco de Aragón) en trozos de aprox. 3 cm
    250 g
  • cebollas Fuentes de Ebro (aprox. 1 kg)
    6
  • de aceite de oliva
    80 g
  • de tomate troceado en conserva
    400 g
  • de azúcar
    50 g
  • de sal
    2 cucharaditas
  • de pimienta molida
    4 - 6 pellizcos
  • diente de ajo
    1
  • de zanahoria en trozos
    60 g
  • de apio
    1 trozo
  • de champiñones frescos
    80 g
  • de tomate triturado en conserva
    200 g
  • de jamón curado en dados
    60 g
  • de orégano seco
    1 cucharadita
  • de tomillo seco
    1 cucharadita
  • de queso de Tronchón
    6 lonchas

Διατροφή ανά 1 unidad

Θερμίδες 391 kcal / 1637 kJ
Πρωτεΐνη 15 g
Λιπαρά 26.7 g
Υδατάνθρακες 22.8 g
Φυτικές ίνες 4.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 9.2 g
Νάτριο 757.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων