Συσκευές & Αξεσουάρ
Steak au Poivre
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
black peppercorns30 g
-
beef fillet steaks (approx. 150 g each)4
-
liquid beef stock60 g
-
brandy40 g
-
double cream60 g
-
unsalted butter diced50 g
-
olive oil2 Tbsp
-
fine sea salt or to taste1 pinch
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
217.4 mg
Πρωτεΐνη
69.1 g
Θερμίδες
4072.7 kJ /
973.4 kcal
Λιπαρά
71.4 g
Φυτικές ίνες
1.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
30.7 g
Υδατάνθρακες
5.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνLayered Chicken Dinner
2 Std.
Stuffed Crust Salami Pizza
1 Std. 50 Min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26 Std. 15 Min
Braised Lamb Shanks with Roasted Garlic and Parmesan Mash - Stinco d'agnello con purè di patate all'aglio e parmigiano
3 Std. 20 Min
Spicy Stout Goulash with Caramelised Pork Belly
3 Std. 10 Min
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2 Std.
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8 Std. 45 Min
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1 Std. 10 Min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1 Std. 20 Min
Roast Chicken Dinner with Veg and Gravy
2 Std.
Beef and Ale Stew
2 Std. 20 Min
Roast Pork with Crackling, Vegetables and Cider Sauce
2 Std. 20 Min