Roggen-Schmalz-Brot

Roggen-Schmalz-Brot

4.5 94 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 16ωρ. 10 λεπτ.
1 Stück

Υλικά

Roggensauerteig
  • Wasser
    340 g
  • Anstellgut (Roggensauerteig)
    20 g
  • Roggenmehl Type 1150 oder 960
    260 g
Hauptteig
  • Öl zum Einfetten
  • Wasser kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten
    70 g
  • frische Hefe
    5 g
  • Roggenmehl Type 1150 oder 960 und etwas mehr zum Bearbeiten
    300 g
  • Salz (ca. 15 g)
    2 ½ TL
  • rustikales Brotgewürz (siehe Tipp)
    2 ½ TL
  • Schmalz (oder Grammel- bzw. Griebenschmalz)
    25 g

Διατροφή ανά 1 Stück

Θερμίδες 2212 kcal / 8712 kJ
Πρωτεΐνη 43 g
Λιπαρά 32 g
Υδατάνθρακες 387 g
Φυτικές ίνες 40.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων