Συσκευές & Αξεσουάρ
Geeiste Mousse mit Tonkabohne und Rotweinsauce
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 8ωρ. 20 λεπτ.
10 Portionen
Υλικά
Geeiste Mousse
-
weiße Schokolade in Stücken300 g
-
Butter weich, in Stücken120 g
-
Zucker150 g
-
Tonkabohne gerieben½ TL
-
Whisky50 g
-
Eier getrennt6
-
Salz1 Prise
Rotweinsauce
-
Rotwein, trocken250 g
-
Zuckersirup (z.B. von Grafschafter)80 g
-
Speisestärke1 geh. TL
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
6 g
Θερμίδες
1732 kJ /
414 kcal
Λιπαρά
22 g
Φυτικές ίνες
0 g
Υδατάνθρακες
42 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Weihnachts-Menü
11 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSalzkaramell-Cheesecakes
2ωρ.
Franzbrötchen-Auflauf
40 λεπτ.
Christstollenparfait
8ωρ. 30 λεπτ.
Cheesecakes mit Maracuja-Topping
2ωρ.
Stollen-Tiramisu
2ωρ. 20 λεπτ.
Eissplittertorte (weihnachtlich)
8ωρ. 20 λεπτ.
Schokoladeneis
7ωρ.
Chai-Latte-Trüffel
2ωρ. 50 λεπτ.
Champagner-Granita mit Himbeeren
13ωρ.
Schoko-Minz-Trüffel
1ωρ. 30 λεπτ.
Nougat-Panna-Cotta
4ωρ. 15 λεπτ.
Kirsch-Windbeutel-Dessert
1ωρ. 15 λεπτ.