Συσκευές & Αξεσουάρ
Melonen-Joghurt-Eis
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Wassermelone in Würfeln (5 mm)130 g
-
Ahornsirup10 g
-
Basilikum gehackt2 TL
-
Limette unbehandelt, 2 Streifen Schale (à 1 x 3 cm), dünn abgeschält und Saft ausgepresst1
-
brauner Zucker40 g
-
Galiamelone in Würfeln (1 cm), eingefroren300 g
-
Joghurt, 3,5% Fett kalt120 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
2 g
Θερμίδες
527 kJ /
126 kcal
Λιπαρά
2 g
Φυτικές ίνες
0.7 g
Υδατάνθρακες
25 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
THERMOMIX® Magazin 3/2018
42 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSalzkaramell-Cheesecakes
2 h
Franzbrötchen-Auflauf
40 min
Christstollenparfait
8 h 30 min
Cheesecakes mit Maracuja-Topping
2 h
Stollen-Tiramisu
2 h 20 min
Eissplittertorte (weihnachtlich)
8 h 20 min
Schokoladeneis
7 h
Chai-Latte-Trüffel
2 h 50 min
Champagner-Granita mit Himbeeren
13 h
Schoko-Minz-Trüffel
1 h 30 min
Nougat-Panna-Cotta
4 h 15 min
Kirsch-Windbeutel-Dessert
1 h 15 min