
Συσκευές & Αξεσουάρ
Melonen-Joghurt-Eis
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Wassermelone in Würfeln (5 mm)130 g
-
Ahornsirup10 g
-
Basilikum gehackt2 TL
-
Limette unbehandelt, 2 Streifen Schale (à 1 x 3 cm), dünn abgeschält und Saft ausgepresst1
-
brauner Zucker40 g
-
Galiamelone in Würfeln (1 cm), eingefroren300 g
-
Joghurt, 3,5% Fett kalt120 g
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
126 kcal /
527 kJ
Πρωτεΐνη
2 g
Λιπαρά
2 g
Υδατάνθρακες
25 g
Φυτικές ίνες
0.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

THERMOMIX® Magazin 3/2018
42 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPanna Cotta
5ωρ.
Pfirsich-Maracuja-Torte ohne Backen
6ωρ. 30 λεπτ.
Tiramisu
5ωρ. 20 λεπτ.
Schokoladenmousse
3ωρ. 20 λεπτ.
Erdbeer-Tiramisu
5ωρ. 30 λεπτ.
Rhabarber-Schmand-Kuchen
2ωρ.
Panna Cotta mit Früchten im Gewürzsud
7ωρ.
Mousse au Chocolat
3ωρ.
Herrencreme
4ωρ. 15 λεπτ.
Erdbeer-Butterkeks-Dessert
45 λεπτ.
Crème brûlée
2ωρ. 30 λεπτ.
Himbeer-Crunch-Creme
1ωρ. 10 λεπτ.