New York con salsa bernesa

New York con salsa bernesa

4.7 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45ωρ.
4 porciones

Υλικά

Salsa bernesa
  • 50 g de echalots partidos por la mitad
  • 1 ramita de estragón fresco
  • 50 g de vino blanco
  • 1 cda de vinagre de vino blanco
  • 200 g de mantequilla sin sal en cubos
  • 4 yemas de huevo
  • 1 cdita de sal fina
  • 1 pizca de pimienta negra molida
Filete de res
  • 800 g de carne de res, sin hueso tipo New York (4 piezas)
  • 2 - 3 cdas de aceite de oliva
  • 150 g de cebolla fileteada
  • 2 cditas de sal fina
  • 4 pizcas de pimienta negra molida
  • 1000 g de agua

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 porciones

Πρωτεΐνη 37 g
Θερμίδες 4681 kJ / 1115 kcal
Λιπαρά 105 g
Φυτικές ίνες 0 g
Υδατάνθρακες 3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων