
Συσκευές & Αξεσουάρ
Traditional gravy
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
12 portions
Υλικά
-
red wine to taste20 - 30 g
-
salted butter30 g
-
brown onion cut into halves1
-
garlic clove1
-
fresh thyme leaves only4 sprigs
-
plain flour30 g
-
water500 g
-
Meat stock paste (see Tips)1 tsp
-
tamari1 tsp
-
Worcestershire sauce (see Tips)1 tsp
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
umami paste (optional - see Tips)2 tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
40 kcal /
167.8 kJ
Πρωτεΐνη
0.7 g
Λιπαρά
2.6 g
Υδατάνθρακες
2.9 g
Φυτικές ίνες
0.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.5 g
Νάτριο
88 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Sauces and Marinades
15 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTuna dip
15 λεπτ.
Quick béchamel sauce
15 λεπτ.
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1ωρ. 35 λεπτ.
Curried chickpea and lentil sandwich filling
40 λεπτ.
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15 λεπτ.
Chilli lime sauce
5 λεπτ.
Smalec (pork rillettes)
3ωρ. 10 λεπτ.
Surf and turf with pink peppercorn sauce
45 λεπτ.
Sambal kacang (peanut sauce)
35 λεπτ.
Hoi sin sauce
15 λεπτ.
Date and tamarind chutney
8ωρ. 50 λεπτ.
Taleggio cheese sauce
10 λεπτ.