
Συσκευές & Αξεσουάρ
Erbsen-Fenchel-Suppe
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
6 Portionen
Υλικά
-
Knoblauchzehen2
-
Blattpetersilie ohne Stiele1 Bund
-
Wasser800 g
-
Hühnerbrühe (für 0,5 l)2 Würfel
-
Sternanis2
-
Fenchelknollen (500 g)2
-
Kartoffeln gewürfelt200 g
-
Erbsen, TK100 g
-
Kondensmilch 4 % Fett40 g
-
Salz1 TL
-
Pfeffer2 Prisen
-
Zucker2 Prisen
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
71 kcal /
298 kJ
Πρωτεΐνη
5 g
Λιπαρά
1 g
Υδατάνθρακες
11 g
Φυτικές ίνες
5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Leicht & lecker
82 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία

Leicht & lecker
82 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMöhren-Kichererbsen-Suppe
45 λεπτ.
Parmesan-Kartoffel-Suppe
40 λεπτ.
Kalte Kartoffel-Porree-Suppe
3ωρ.
Pekingsuppe
45 λεπτ.
Kartoffeleintopf
40 λεπτ.
Fleischiger Kartoffel-Spitzkohl-Eintopf
1ωρ. 20 λεπτ.
Champignoncremesuppe
15 λεπτ.
Grüne Bohnensuppe mit Mettwürstchen
30 λεπτ.
Lasagne-Eintopf
35 λεπτ.
Zucchini-Chorizo-Suppe
1ωρ.
Graupen-Gemüse-Eintopf mit weißen Bohnen
35 λεπτ.
Zwiebelsuppe
40 λεπτ.