Συσκευές & Αξεσουάρ
Erbsen-Fenchel-Suppe
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
6 Portionen
Υλικά
-
Knoblauchzehen2
-
Blattpetersilie ohne Stiele1 Bund
-
Wasser800 g
-
2 geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemachtHühnerbrühe (für 0,5 l)2 Würfel
-
Sternanis2
-
Fenchelknollen (500 g)2
-
Kartoffeln gewürfelt200 g
-
Erbsen, TK100 g
-
Kondensmilch 4 % Fett40 g
-
Salz1 TL
-
Pfeffer2 Prisen
-
Zucker2 Prisen
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
5 g
Θερμίδες
298 kJ /
71 kcal
Λιπαρά
1 g
Φυτικές ίνες
5 g
Υδατάνθρακες
11 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Leicht & lecker
82 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Leicht & lecker
82 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKohlsuppe
45 min
Paradeisersuppe mit Käseknöderl
45 min
Pannonische Krautsuppe (vegetarisch)
1 h
Blumenkohl-Kichererbsen-Suppe
50 min
Meeresfrüchte-Suppe
1 h
Rieslingsuppe für TM6
30 min
Grüne Minestrone
30 min
Gemüsesuppe mit Kalbfleischklößchen
1 h
Würzige Kürbissuppe
1 h
Spargel-Rucola-Suppe
40 min
Gazpacho
20 min
Gurkenkaltschale
2 h 15 min