
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pasta z czarnych oliwek i tuńczyka
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 5 λεπτ.
10 porcji
Υλικά
-
4 ząbki czosnku
-
50 g filetów z anchois, w oleju odsączonych z zalewy
-
400 g czarnych oliwek, bez pestek
-
100 g kaparów, konserwowych odsączonych z zalewy
-
100 g tuńczyka, w sosie własnym odsączonego z zalewy
-
10 g koniaku (προαιρετικό πεδίο)
-
10 g oliwy z oliwek
Διατροφή ανά 1 porcję
Θερμίδες
181 kcal /
759 kJ
Πρωτεΐνη
4 g
Λιπαρά
17 g
Υδατάνθρακες
2 g
Φυτικές ίνες
1.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

SOSY I DIPY
14 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPasta kanapkowa z bobu
45 λεπτ.
Sos warzywny do makaronu
40 λεπτ.
Relish ogórkowy
1ωρ. 30 λεπτ.
Sos puttanesca
45 λεπτ.
Hummus z pieczoną papryką (BLW, dla dzieci)
50 λεπτ.
Konfitura z boczku i cebuli
25 λεπτ.
Guacamole z mango i żurawiną
20 λεπτ.
Pâté z wędzonego pstrąga
1ωρ. 20 λεπτ.
Pasta z kaszy pęczak i pora
40 λεπτ.
Pasta z kaszy jęczmiennej z suszonymi pomidorami
1ωρ.
Pâté z kurzych wątróbek
3ωρ. 30 λεπτ.
Pasta jajeczna z makrelą i chrzanem
1ωρ.