Pasta z czarnych oliwek i tuńczyka

Pasta z czarnych oliwek i tuńczyka

4.0 22 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 5 λεπτ.
10 porcji

Υλικά

  • 4 ząbki czosnku
  • 50 g filetów z anchois, w oleju odsączonych z zalewy
  • 400 g czarnych oliwek, bez pestek
  • 100 g kaparów, konserwowych odsączonych z zalewy
  • 100 g tuńczyka, w sosie własnym odsączonego z zalewy
  • 10 g koniaku (προαιρετικό πεδίο)
    10 g brandy
  • 10 g oliwy z oliwek

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porcję

Πρωτεΐνη 4 g
Θερμίδες 759 kJ / 181 kcal
Λιπαρά 17 g
Φυτικές ίνες 1.5 g
Υδατάνθρακες 2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων