
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pasta z czarnych oliwek i tuńczyka
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 5 λεπτ.
10 porcji
Υλικά
-
4 ząbki czosnku
-
50 g filetów z anchois, w oleju odsączonych z zalewy
-
400 g czarnych oliwek, bez pestek
-
100 g kaparów, konserwowych odsączonych z zalewy
-
100 g tuńczyka, w sosie własnym odsączonego z zalewy
-
10 g koniaku (προαιρετικό πεδίο)
-
10 g oliwy z oliwek
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 porcję
Πρωτεΐνη
4 g
Θερμίδες
759 kJ /
181 kcal
Λιπαρά
17 g
Φυτικές ίνες
1.5 g
Υδατάνθρακες
2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

SOSY I DIPY
14 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνLutenica
1ωρ. 50 λεπτ.
Żółty ketchup
45 λεπτ.
Pasta kanapkowa z szynki i rukoli
15 λεπτ.
Masło z boczkiem i cebulką
55 λεπτ.
Marynata grillowa
10 λεπτ.
Salsa pico de gallo
5 λεπτ.
Karkówka marynowana z grilla
3ωρ. 20 λεπτ.
Marynata miodowa z chili
15 λεπτ.
Pasta z pieczonej papryki i orzechów
10 λεπτ.
Pasta śródziemnomorska
15 λεπτ.
Pasta z prażonego słonecznika
10 λεπτ.
Tapenada
5 λεπτ.