
Συσκευές & Αξεσουάρ
Bruschette mit Tomaten und Bohnen
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Petersilie abgezupft5 Stängel
-
Schalotte halbiert1
-
Tomaten geviertelt und entkernt300 g
-
Rotweinessig2 EL
-
Olivenöl7 EL
-
Salz½ TL
-
Pfeffer4 Prisen
-
weiße Bohnen klein (Abtropfgew. 425 g), abgetropft1 Dose
-
Baguette (2 cm)12 Scheiben
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
11 g
Θερμίδες
1597 kJ /
381 kcal
Λιπαρά
18 g
Υδατάνθρακες
38 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

ESSEN & TRINKEN – Sonderheft 1/2018
73 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGriechischer Bauernsalat
20 λεπτ.
Nudelsalat mediterran
1ωρ. 40 λεπτ.
Feta-Wassermelonen-Salat
20 λεπτ.
Nudelsalat mit Lyoner und Gurken
35 λεπτ.
Nudelsalat
50 λεπτ.
Coleslaw
40 λεπτ.
Feldsalat mit Möhrendressing
10 λεπτ.
Joghurt-Möhren-Creme - Yoğurtlu Havuç Ezmesi
50 λεπτ.
Fattousch
25 λεπτ.
Fruchtig-scharfe Gemüse-Salsa - Antep Ezmesi
1ωρ. 15 λεπτ.
Erbsen-Nudel-Salat
2ωρ. 15 λεπτ.
Frühstücks-Omelette
35 λεπτ.