München - Leberkäs'-Salat mit Brezelcroutons

München - Leberkäs'-Salat mit Brezelcroutons

4.6 450 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
8 Portionen

Υλικά

  • Laugenbrezel in Scheiben (ca. 5 mm)
    1
  • Olivenöl zum Beträufeln
  • rote Zwiebeln geviertelt
    90 g
  • Gewürzgurken abgetropft, in Stücken (2 cm)
    100 g
  • Bergkäse in Stücken (2 cm)
    200 g
  • Rapsöl
    80 g
  • Weißweinessig
    20 g
  • süßer Senf
    1 geh. TL
  • körniger Senf
    1 geh. TL
  • Gurkenwasser
    60 g
  • Zucker
    ½ TL
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer
    ¼ TL
  • Leberkäse-Aufschnitt in feinen Streifen
    500 g
  • Radieschen in feinen Scheiben
    100 g
  • Schnittlauch in feinen Röllchen
    1 Bund

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 430 kcal / 1799 kJ
Πρωτεΐνη 17 g
Λιπαρά 37 g
Υδατάνθρακες 8 g
Φυτικές ίνες 1.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων