
Συσκευές & Αξεσουάρ
Nudelsalat mit Ziegenfrischkäse und Rucola
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
8 Portionen
Υλικά
-
Petersilie abgezupft1 ½ Bund
-
Wasser1200 g
-
Ziegenfrischkäse250 g
-
Salz2 TL
-
Olivenöl30 g
-
Farfalle grün und weiß320 g
-
Pinienkerne40 g
-
Balsamico, dunkel20 g
-
rote Paprika in Stücken1
-
Oliven, schwarz, entsteint50 g
-
getrocknete Tomaten, in Öl abgetropft50 g
-
Pfeffer¾ TL
-
Cayenne-Pfeffer¼ TL
-
Zucker1 Prise
-
Rucola50 g
-
Frühlingszwiebeln in Ringen2 - 3
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
306 kcal /
1281 kJ
Πρωτεΐνη
10 g
Λιπαρά
15 g
Υδατάνθρακες
32 g
Φυτικές ίνες
3.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

THERMOMIX® Magazin 5/2021
52 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνAnanas-Lauch-Schichtsalat
8 Std. 30 Min
Albondigas mit feuriger Tomatensauce
40 Min
Chili-Cheese-Nachos
40 Min
Coleslaw
40 Min
Pintxo Donosti
5 Min
Marinierte Möhren
50 Min
Green Goddess Salad
20 Min
Nudelsalat
50 Min
Vitello Tonnato
24 Std.
Ziegenkäse-Fladen mit Rosmarin-Honig
2 Std.
Pesto-Salat
40 Min
Lachstatar auf Schnittlauch-Schmand mit Kaviar
1 Std. 15 Min