
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 26ωρ. 15 λεπτ.
8 portions
Υλικά
Marinade
-
pork shoulder, boneless cut in pieces (5 cm)1000 g
-
onions sliced150 g
-
dry red wine full-bodied300 g
-
bay leaves2
-
fresh thyme4 sprigs
-
fresh rosemary3 sprigs
-
celery stalk sliced (2 cm)1
-
cloves8
-
garlic cloves lightly crushed6
-
black peppercorns12
-
juniper berries lightly crushed1 Tbsp
Stew
-
olive oil5 Tbsp
-
chorizo sliced (5 mm)200 g
-
tomato purée1 Tbsp
-
plain flour2 tsp
-
dried porcini mushrooms20 g
-
red vermouth100 g
-
water boiling350 g
-
beef stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
fine sea salt plus 1 pinch1 tsp
-
ground black pepper plus 1 pinch½ tsp
-
cooked, peeled chestnuts halved70 g
-
unsalted butter1 Tbsp
-
chestnut mushrooms thinly sliced200 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
391 kcal /
1633 kJ
Πρωτεΐνη
33.9 g
Λιπαρά
23.1 g
Υδατάνθρακες
9.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Family Table
65 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBeef Bourguignon
1h 30min
Korean Fried Chicken
3h 10min
Chilli Beef with Lemon Feta
30min
Chicken, Pepper and Poppy Seed Curry with Rice and Tenderstem Broccoli
45min
Lamb Tagine with Apricots and Honey
1h 50min
Lamb Dopiaza (Lamb and Onion Curry)
6h 30min
Sri Lankan Chicken Curry (Koththu Roti)
1h 5min
Coconut Rice with Asian-inspired Pork and Eggs
40min
Savoy Cabbage Roulades with Leek and Ham Rice
Pas d’évaluation
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1h 15min
Lamb Kebobs
3h
Chicken Étouffée
45min