
Συσκευές & Αξεσουάρ
Dinkel-Buchweizenschrot-Brot
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
25 Scheiben
Υλικά
-
Butter zum Einfetten
-
Dinkel600 g
-
Buchweizen ganz200 g
-
Hefe (40 g)1 Würfel
-
Wasser lauwarm750 g
-
Balsamico, dunkel45 g
-
Pinienkerne40 g
-
Sonnenblumenkerne und etwas mehr zum Bestreuen40 g
-
Kürbiskerne und etwas mehr zum Bestreuen20 g
-
Salz1 EL
-
Koriander, gemahlen1 TL
Διατροφή ανά 1 Scheibe
Θερμίδες
143 kcal /
600 kJ
Πρωτεΐνη
5 g
Λιπαρά
4 g
Υδατάνθρακες
22 g
Φυτικές ίνες
3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Brot und Brötchen
10 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία

Brot und Brötchen
10 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMediterranes Rosmarinbrot
1 Std. 55 Min
Quark-Mandel-Brötchen
1 Std. 15 Min
Chapati
1 Std. 10 Min
Fenchelzöpfe
3 Std.
Laugen Croissants
1 Std.
Sesambrot
2 Std.
Birnen-Nuss-Brot
1 Std. 15 Min
Vollkorneck
20 Std.
Bierbrot
2 Std.
Sandwich-Toast
27 Std.
Menü: Vollwert-Focaccia mit Tomaten-Feta-Dip, Erdbeertraum
50 Min
Vollkornbrot
5 Std.