
Συσκευές & Αξεσουάρ
紅燒鮮蝦豆腐蓋飯
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
1 人份
Υλικά
-
薑5 克
-
蒜頭5 克
-
油5 克
-
醬油15 克
-
烏醋10 克
-
水20 克
-
糖5 克
-
米酒5 克
-
紅蘿蔔 ,去皮,切薄片30 克
-
油豆腐 ,切4等份80 克
-
蔥 ,切段(約3公分)10 克
-
草蝦仁80 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
291.9 kcal /
1220.5 kJ
Πρωτεΐνη
29.8 g
Λιπαρά
12.9 g
Υδατάνθρακες
14.7 g
Φυτικές ίνες
1.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

剛剛好的獨享餐
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν