
Συσκευές & Αξεσουάρ
皮蛋海陸粥
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 人份
Υλικά
-
高湯1600 克
-
蝦米10 克
-
白米150 克
-
鹽 (προαιρετικό πεδίο)1 茶匙
-
玉米粒40 克
-
蝦仁 ,切丁(約1公分)80 克
-
豬肉絲80 克
-
皮蛋 ,切碎(約1公分)3 顆
-
蛋 ,打散1 顆
-
紅鯛魚片 ,切塊60 克
-
油條 ,剝碎30 克
-
蔥 ,切蔥花25 克
-
白胡椒粉¼ 茶匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
482.8 kcal /
2018.3 kJ
Πρωτεΐνη
38.2 g
Λιπαρά
10.2 g
Υδατάνθρακες
61 g
Φυτικές ίνες
0.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

3步驟料理奇蹟
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν