Συσκευές & Αξεσουάρ
Zwirbel-Graubrot
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 16ωρ.
1 Stück
Υλικά
Roggensauerteig
-
Wasser330 g
-
Anstellgut (Roggensauerteig)15 g
-
Roggenmehl Type 1150 oder 960255 g
Hauptteig
-
Öl zum Einfetten
-
Wasser kalt220 g
-
Weizenmehl Type 550 oder 700255 g
-
Roggenmehl Type 1150 oder 960 und etwas mehr zum Bearbeiten210 g
-
Salz (ca. 15 g)2 ½ TL
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Stück
Πρωτεΐνη
69 g
Θερμίδες
10363 kJ /
2574 kcal
Λιπαρά
9 g
Φυτικές ίνες
45.6 g
Υδατάνθρακες
504 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Brot backen
70 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChallah
1ωρ. 30 λεπτ.
Walnuss-Knäckebrot
1ωρ. 50 λεπτ.
Frühstücks-Früchte-Brot
2ωρ.
Handbrot mit Schinken und Käse
12ωρ. 30 λεπτ.
Pain de Campagne (Französisches Landbrot)
76ωρ.
Dinkel-Körner-Brot
1ωρ. 30 λεπτ.
Toastbrot (glutenfrei)
14ωρ.
Tomaten-Käse-Knäckebrot
1ωρ. 30 λεπτ.
Zwiebelbrot mit Koriander
2ωρ. 40 λεπτ.
Laugen-Schinken-Hörnchen
2ωρ. 15 λεπτ.
Vollkorn-Brötchen
2ωρ.
Vollwert-Focaccia mit Kräuter-Knoblauch-Öl
50 λεπτ.