Polenta au beaufort et jambon ibérique

Polenta au beaufort et jambon ibérique

3.8 117 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 15 λεπτ.
2 portions

Υλικά

  • 60 g de fromage à pâte pressée type beaufort, en cubes
  • 400 g de lait
  • 1 c. à café rase de cannelle en poudre
  • 1 pincée de sel
  • 80 g de polenta
  • 4 tranches fines de jambon ibérique détaillées en copeaux

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 490 kcal / 2053 kJ
Πρωτεΐνη 29 g
Λιπαρά 40 g
Υδατάνθρακες 23 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων