Baguettes parisiennes

Baguettes parisiennes

4.4 70 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 15ωρ. 30 λεπτ.
4 Stück

Υλικά

Weizensauerteig
  • Wasser
    100 g
  • Anstellgut (Apfel-Weizensauerteig)
    10 g
  • Weizenmehl Type 550 oder 700
    100 g
Hauptteig
  • Wasser kalt
    220 g
  • Weizenmehl Type 550 oder 700 und etwas mehr zum Bearbeiten
    360 g
  • Roggenmehl Type 1150 oder 960
    40 g
  • frische Hefe
    5 g
  • Salz (10-12 g)
    2 TL
  • Öl zum Einfetten

Διατροφή ανά 1 Stück

Θερμίδες 457 kcal / 1846 kJ
Πρωτεΐνη 14 g
Λιπαρά 2 g
Υδατάνθρακες 91 g
Φυτικές ίνες 5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων