Bauernbrot

Bauernbrot

4.3 529 βαθμολογίες
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 16ωρ. 15 λεπτ.
1 Stück

Υλικά

Roggensauerteig
  • Wasser lauwarm
    260 g
  • Anstellgut (Roggensauerteig)
    20 g
  • Roggenmehl Type 1150 oder 960
    200 g
Quellstück
  • Brotbrösel (siehe Tipp)
    25 g
  • Wasser
    50 g
Hauptteig
  • Wasser
    90 g
  • Roggenmehl Type 1150 oder 960 und etwas mehr zum Bearbeiten
    100 g
  • Weizenmehl Type 550 oder 700
    180 g
  • Salz (10-12 g)
    2 TL
  • rustikales Brotgewürz (siehe Tipp)
    2 TL
  • Schmalz und etwas mehr zum Einfetten
    1 TL

Διατροφή ανά 1 Stück

Θερμίδες 1932 kcal / 7541 kJ
Πρωτεΐνη 46 g
Λιπαρά 16 g
Υδατάνθρακες 358 g
Φυτικές ίνες 31 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων