
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pâte de fruits
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
50 sztuk
Υλικά
-
cukru plus dodatkowa ilość do do obtoczenia150 g
-
pektyny jabłkowej25 g
-
syropu glukozowego200 g
-
purée owocowego np. purée z mango z puszki (patrz wskazówka)1000 g
-
kwasku cytrynowego w proszku, plus dodatkowa ilość do obtoczenia (opcjonalnie)10 g
Διατροφή ανά 50 sztuk
Θερμίδες
3390 kcal /
14193.3 kJ
Πρωτεΐνη
5 g
Λιπαρά
3 g
Υδατάνθρακες
844 g
Φυτικές ίνες
17 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

PODSTAWY CUKIERNICZE
10 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKrem maślany na bazie bezy szwajcarskiej
20 λεπτ.
Semifreddo kawowe
6ωρ. 30 λεπτ.
Jogurtowy sernik z kawą zbożową na zimno
6ωρ. 30 λεπτ.
Ganache czekoladowy
3ωρ. 20 λεπτ.
Ciasteczka czekoladowo-miętowe
1ωρ. 50 λεπτ.
Bhapa doi - bengalski deser jogurtowy
1ωρ. 40 λεπτ.
Spiralizowane suszone jabłka z czekoladą (TM5)
6ωρ. 15 λεπτ.
Lody arbuzowo-kokosowe
2ωρ. 30 λεπτ.
Sernikowy tort lodowy z truskawkami
9ωρ. 10 λεπτ.
Sorbet cytrynowy z szampanem
8ωρ.
Pomarańczowy sernik z alkoholowym twistem
18ωρ.
Tort naleśnikowy
6ωρ. 30 λεπτ.