
Συσκευές & Αξεσουάρ
Irish Seafood Chowder
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
mussels, in the shell, rinsed, scrubbed and beards removed35 oz
-
yellow onions cut into pieces4 ½ oz
-
pancetta diced (¼ in.)2 oz
-
seafood stock18 oz
-
russet potatoes peeled, cubed (1 in.)20 oz
-
all-purpose flour1 tbsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
heavy whipping cream8 oz
-
cod fillet diced (1 in.)6 oz
-
salmon diced (1 in.)6 oz
-
fresh thyme divided (4 sprigs leaves only, plus 2 sprigs to garnish)6 sprigs
-
fresh baguette to serve
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
402 kcal /
1682 kJ
Πρωτεΐνη
31 g
Λιπαρά
19 g
Υδατάνθρακες
25 g
Φυτικές ίνες
2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

St. Paddy's Day
10 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTomato Basil Pasta
45 λεπτ.
Smoked Salmon Lemon Pasta
35 λεπτ.
Steamed Salmon and Veggies with Yellow Rice
35 λεπτ.
Boston Clam Chowder
55 λεπτ.
Halibut and Potatoes with Tomato Sauce
50 λεπτ.
Garlic Shrimp
35 λεπτ.
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1ωρ. 5 λεπτ.
Macadamia Halibut with Mango Sauce
1ωρ.
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35 λεπτ.
Tuna with Penne Pasta
30 λεπτ.
Salmon with Grapefruit Quinoa
50 λεπτ.
Teriyaki Salmon with Edamame and Cucumber (Diabetes)
50 λεπτ.