Dinkelweckerl

Dinkelweckerl

4.8 115 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 23ωρ. 40 λεπτ.
12 Stück

Υλικά

Vorteig
  • Wasser (lauwarm)
    50 g
  • frische Hefe erbsengroß (1 g)
    1 Stückchen
  • Dinkel-Vollkornmehl (siehe Tipp)
    60 g
Kochstück
  • Wasser
    150 g
  • Dinkel-Vollkornmehl (siehe Tipp)
    50 g
Hauptteig
  • Wasser und etwas mehr zum Bearbeiten
    260 g
  • frische Hefe
    5 g
  • Honig
    10 g
  • Dinkelmehl Type 630 oder 700
    400 g
  • Flohsamenschalen (5 g, siehe Tipp)
    3 - 4 TL
  • Salz (10-12 g)
    2 TL
  • Öl zum Einfetten
  • grobes Salz (προαιρετικό πεδίο)
    1 EL
  • Kümmel, ganz (προαιρετικό πεδίο)
    1 EL
  • Roggenmehl Type 1150 oder 960 zum Bearbeiten

Διατροφή ανά 1 Stück

Θερμίδες 152 kcal / 637 kJ
Πρωτεΐνη 5 g
Λιπαρά 1 g
Υδατάνθρακες 29 g
Φυτικές ίνες 2.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων