Συσκευές & Αξεσουάρ
Muhamara dip
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
11 portions
Υλικά
-
red capsicum (approx. 2 large)350 g
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling100 g
-
bread torn in pieces40 g
-
garlic cloves2 - 4
-
walnuts80 g
-
pomegranate molasses40 g
-
lemon juice to taste1 tsp
-
ground cumin½ tsp
-
paprika½ tsp
-
ground cayenne pepper¼ tsp
-
dried chilli flakes (optional - see Tips)1 tsp
-
salt to taste½ tsp
-
fresh parsley or mint leaves, for garnishing (optional)
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
158.6 mg
Πρωτεΐνη
2.6 g
Θερμίδες
733.8 kJ /
174.7 kcal
Λιπαρά
15.8 g
Φυτικές ίνες
2.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.9 g
Υδατάνθρακες
5.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChicken liver pâté
2 Std. 20 Min
Coriander pesto
5 Min
Sage and black garlic butter
10 Min
Honey, soy and mustard marinade
5 Min
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45 Min
Miso dressing
5 Min
Yellow Curry with Mushroom (Dandelion restaurant)
1 Std.
Greek Fava dip
50 Min
Tomato and onion gravy (South African)
25 Min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5 Min
Chilli and apple jelly
4 Std. 15 Min
Apple cider dressing
5 Min