
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sunflower and nori filling
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 10 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Soaking
-
sunflower seeds (see Tips)100 g
-
raw almonds50 g
-
salt¼ tsp
-
filtered water for soaking
Sandwich filling
-
celery stalk cut into pieces1
-
nori sheet cut into pieces1
-
pickled capers1 tbsp
-
dill pickled cucumbers60 g
-
apple cider vinegar1 tsp
-
lemon juice1 tbsp
-
vegan mayonnaise (see Tips)3 - 4 tbsp
-
fresh dill leaves only2 sprigs
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
364.4 kcal /
1530.4 kJ
Πρωτεΐνη
10.3 g
Λιπαρά
33 g
Υδατάνθρακες
5.6 g
Φυτικές ίνες
4.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Plant to Plate
120 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBig Mac-style sauce
4h
Miso dressing
5min
Sambal kacang (peanut sauce)
35min
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45min
Gluten free barbecue sauce
50min
Tartare sauce
10min
Brinjal (eggplant pickle)
1h 30min
Greek Fava dip
50min
Tapenade
10min
Spinach and coriander pesto (Post-natal)
10min
Gochujang (Korean chilli paste) marinade
10min
Ginger beer and sesame dipping sauce (for dumplings)
10min