Συσκευές & Αξεσουάρ
Beetroot ketchup
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
1 Total recipe
Υλικά
-
beetroot (approx. 3 beetroots), peeled and cut into pieces (approx. 2-3 cm - see Tips)600 g
-
red onion cut into quarters80 g
-
carrot (approx. 130 g), cut into pieces1
-
garlic clove1
-
fresh long red chilli trimmed and cut into thirds (optional)1
-
extra virgin olive oil plus an extra 3 tbsp for drizzling60 g
-
apple cider vinegar90 g
-
coconut sugar30 g
-
dried thyme½ tsp
-
ground nutmeg½ tsp
-
ground coriander½ tsp
-
salt½ tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Total recipe
Πρωτεΐνη
11.8 g
Θερμίδες
6133.6 kJ /
1460.4 kcal
Λιπαρά
121.7 g
Φυτικές ίνες
23.6 g
Υδατάνθρακες
71.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Plant to Plate
120 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνFresh fig jam
55min
Kewpie mayonnaise
10min
Teriyaki sauce
25min
Rosemary and eschalot gravy
30min
Garlic and herb butter
10min
Yoghurt dressing
10min
Spiced pear jam and chorizo
1h 35min
Caramelised balsamic reduction
30min
Mushroom and white wine cream sauce
30min
Savoury herb baked ricotta
2h 40min
Rose Harissa
20min
Mustard balsamic vinegar dressing
10min