
Συσκευές & Αξεσουάρ
Mushroom pâté
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
1 Total recipe
Υλικά
-
extra virgin olive oil20 g
-
eschalots (approx. 60 g)2
-
garlic cloves4
-
fresh mixed mushrooms cut into halves (e.g. portobello, shiitake, oyster)300 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 sprigs
-
fresh rosemary leaves only3 - 4 sprigs
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
Tabasco® sauce3 - 4 drops
-
walnuts toasted100 g
Διατροφή ανά 1 Total recipe
Θερμίδες
965.8 kcal /
4056.5 kJ
Πρωτεΐνη
23.1 g
Λιπαρά
90.9 g
Υδατάνθρακες
7.6 g
Φυτικές ίνες
14.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Plant to Plate
120 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBig Mac-style sauce
4 godz.
Miso dressing
5 min
Sambal kacang (peanut sauce)
35 min
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45 min
Gluten free barbecue sauce
50 min
Tartare sauce
10 min
Brinjal (eggplant pickle)
1 godz. 30 min
Greek Fava dip
50 min
Tapenade
10 min
Spinach and coriander pesto (Post-natal)
10 min
Gochujang (Korean chilli paste) marinade
10 min
Ginger beer and sesame dipping sauce (for dumplings)
10 min