
Συσκευές & Αξεσουάρ
Lamb Tagine with Apricots and Honey
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
couscous250 g
-
water400 g
-
ras el hanout (see tip)1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
dried apricots, pitted100 g
-
blanched almonds60 g
-
onions halved400 g
-
carrots cut in pieces200 g
-
olive oil plus 2 Tbsp20 g
-
lamb meat500 g
-
aubergines200 g
-
tinned chopped tomatoes100 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l)½
-
ground ginger1 tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
saffron threads2 pinches
-
lemon juice to taste1 - 2 tsp
-
ground cumin½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
honey to taste40 - 50 g
-
fresh coriander leaves only, chopped (see tip)½ bunch
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
827 kcal /
3459 kJ
Πρωτεΐνη
41 g
Λιπαρά
28 g
Υδατάνθρακες
100 g
Φυτικές ίνες
16 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCouscous with Lamb and Vegetables
50 min
One-pot Moussaka
30 min
Ham Hock Potato Bake
35 min
Sausage and Bacon Casserole
50 min
Cajun Chicken and Sweet Potato Mash
25 min
Chicken in Yoghurt
1 h
Chicken, Pepper and Poppy Seed Curry with Rice and Tenderstem Broccoli
45 min
Chicken Tikka Flatbreads
45 min
Devilled Chicken with Coleslaw
1 h 45 min
Shepherd's Pie
1 h 40 min
Katsu Pork with Slaw, Potatoes and Wasabi and Dill Dressing
50 min
Baby-friendly Beef, Mushroom and Olive Stew
1 h 55 min