
Συσκευές & Αξεσουάρ
蔥爆牛肉
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
火鍋牛肉片350 克
-
醬油膏40 克
-
米酒10 克
-
太白粉1 茶匙
-
蒜頭15 克
-
油30 克
-
洋蔥 ,切條(寬約0.5公分)150 克
-
青蔥 ,切段(約3公分)15 克
-
水80 克
-
味醂15 克
-
綜合甜椒 ,切絲(寬約0.5公分)100 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
374.7 kcal /
1566.2 kJ
Πρωτεΐνη
16.6 g
Λιπαρά
3.7 g
Υδατάνθρακες
11.8 g
Φυτικές ίνες
1.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

自製加熱食物
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν