
Συσκευές & Αξεσουάρ
Spinach Fatayers
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
8 pieces
Υλικά
Bread Dough
-
milk50 g
-
water130 g
-
dried instant yeast1 ½ tsp
-
vanilla pod1
-
plain flour plus extra for dusting500 g
-
baking powder1 tsp
-
medium egg1
-
caster sugar1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
olive oil15 g
Baharat Spice Mix
-
white peppercorns100 g
-
ground nutmeg1 Tbsp
-
cloves1 tsp
-
cardamom pods15
-
ground cinnamon2 tsp
Spinach Filling
-
lemon juice20 g
-
onions quartered100 g
-
olive oil plus extra for greasing20 g
-
sumac (see tip)1 tsp
-
harissa paste1 tsp
-
fine sea salt2 tsp
-
water100 g
-
fresh spinach leaves600 g
-
pine nuts30 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 piece
Πρωτεΐνη
11 g
Θερμίδες
1333 kJ /
313 kcal
Λιπαρά
8 g
Υδατάνθρακες
48 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Lebanese cuisine
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνProsciutto and Mushroom Pizza
2 Std. 45 Min
Seriously Seedy Crackers
30 Min
Bacon Roly-polies
1 Std.
Chicken and Ham Vols Au Vents
1 Std. 20 Min
Savoury Flapjacks
40 Min
Ciabattine
3 Std. 30 Min
Pizza with Courgettes
2 Std. 40 Min
Focaccia with Roasted Grapes and Taleggio
2 Std.
Rainbow Veggie Pizza
1 Std. 40 Min
Mini Fougasse
5 Std.
Bacon and Sweetcorn Quiche
1 Std. 40 Min
Argentinian Chicken Empanadas
3 Std. 40 Min