
Συσκευές & Αξεσουάρ
Rabarbar pod kruszonką
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
6 porcji
Υλικά
-
brązowego cukru150 - 180 g
-
skórka z cytryny ekologiczna, bez białych błonek
-
rabarbaru pokrojonego na 2-3 cm kawałki500 g
-
soku z cytryny, świeżo wyciśniętego (opcjonalnie)15 g
-
płatków owsianych100 g
-
mąki pszennej100 g
-
masła pokrojonego na kawałki100 g
Διατροφή ανά 1 porcję
Θερμίδες
370.7 kcal /
1551.9 kJ
Πρωτεΐνη
4.2 g
Λιπαρά
15.2 g
Υδατάνθρακες
57.8 g
Φυτικές ίνες
4.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

DOBRZE UPIECZONE
21 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία

WIOSNA Z URZĄDZENIEM THERMOMIX®
11 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKrem maślany na bazie bezy szwajcarskiej
20 λεπτ.
Ciasto z truskawkami
8ωρ. 30 λεπτ.
Truskawkowa chmurka w pucharkach
3ωρ.
Sernik na zimno z galaretką i morelami
8ωρ.
Sernik na zimno z owocami w galaretce
9ωρ. 10 λεπτ.
Sernikowy tort lodowy z truskawkami
9ωρ. 10 λεπτ.
Sernik z mascarpone na zimno (bez cukru)
4ωρ. 30 λεπτ.
Limonkowy sernik na zimno
6ωρ. 45 λεπτ.
Tiramisu truskawkowe
3ωρ. 35 λεπτ.
Galette z borówkami
1ωρ. 25 λεπτ.
Tęczowy deser z galaretek
3ωρ. 45 λεπτ.
Jogurtowy sernik z kawą zbożową na zimno
6ωρ. 30 λεπτ.