Rabarbar pod kruszonką

Rabarbar pod kruszonką

4.7 680 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
6 porcji

Υλικά

  • 150 - 180 g brązowego cukru
  • skórka z cytryny ekologiczna, bez białych błonek
  • 500 g rabarbaru pokrojonego na 2-3 cm kawałki
  • 15 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego (opcjonalnie)
  • 100 g płatków owsianych
  • 100 g mąki pszennej
  • 100 g masła pokrojonego na kawałki

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 370.7 kcal / 1551.9 kJ
Πρωτεΐνη 4.2 g
Λιπαρά 15.2 g
Υδατάνθρακες 57.8 g
Φυτικές ίνες 4.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων