Συσκευές & Αξεσουάρ
Rabarbar pod kruszonką
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
6 porcji
Υλικά
-
150 - 180 g brązowego cukru
-
skórka z cytryny ekologiczna, bez białych błonek
-
500 g rabarbaru pokrojonego na 2-3 cm kawałki
-
15 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego (opcjonalnie)
-
100 g płatków owsianych
-
100 g mąki pszennej
-
100 g masła pokrojonego na kawałki
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 porcję
Πρωτεΐνη
4.2 g
Θερμίδες
1551.9 kJ /
370.7 kcal
Λιπαρά
15.2 g
Φυτικές ίνες
4.2 g
Υδατάνθρακες
57.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
DOBRZE UPIECZONE
21 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
WIOSNA Z URZĄDZENIEM THERMOMIX®
11 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCiastka z kremem orzechowym
1ωρ. 20 λεπτ.
Nocna owsianka jogurtowa z owocami
8ωρ. 10 λεπτ.
Deser twarogowy z mango
15 λεπτ.
Fit batoniki kokosowo-czekoladowe z kaszy jaglanej
3ωρ. 30 λεπτ.
Gofry bananowe z kremem czekoladowo-orzechowym
1ωρ. 20 λεπτ.
Kokosowy pudding chia z malinami
3ωρ. 5 λεπτ.
Zdrowy kisiel śliwkowy
10 λεπτ.
Jogurtowe lody śliwkowe z cynamonem
20 λεπτ.
Bhapa doi - bengalski deser jogurtowy
1ωρ. 40 λεπτ.
Deser owocowy z jogurtem naturalnym i domową granolą
1ωρ. 20 λεπτ.
Trifle z truskawkami
1ωρ. 20 λεπτ.
Mleczne cukierki
2ωρ. 5 λεπτ.