Cake au thon, polenta et olives noires

Cake au thon, polenta et olives noires

3.7 35 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 parts

Υλικά

  • de polenta
    120 g
  • de farine
    200 g
  • de levure chimique
    2 c. à café
  • œufs
    2
  • d'huile d'olive et un peu pour le moule
    80 g
  • de yaourt à la grecque
    230 g
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de thon à la tomate, en conserve (à la catalane)
    250 g
  • d'olives noires dénoyautées à la grecque
    70 g

Διατροφή ανά 1 part

Θερμίδες 717 kcal / 3100 kJ
Πρωτεΐνη 22 g
Λιπαρά 41 g
Υδατάνθρακες 64 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων