Cake au thon, polenta et olives noires

Cake au thon, polenta et olives noires

3.7 35 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 parts

Υλικά

  • 120 g de polenta
  • 200 g de farine
  • 2 c. à café de levure chimique
  • 2 œufs
  • 80 g d'huile d'olive et un peu pour le moule
  • 230 g de yaourt à la grecque
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 250 g de thon à la tomate, en conserve (à la catalane)
  • 70 g d'olives noires dénoyautées à la grecque

Διατροφή ανά 1 part

Θερμίδες 717 kcal / 3100 kJ
Πρωτεΐνη 22 g
Λιπαρά 41 g
Υδατάνθρακες 64 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων