
Συσκευές & Αξεσουάρ
Mille-feuille vom Weinbergpfirsich
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 Portionen
Υλικά
-
Zucker70 g
-
Butter in Stücken60 g
-
Blätterteig (275 g), aus der Kühltheke1 Pck.
-
Weinbergpfirsiche in Stücken300 g
-
Mascarpone250 g
-
Quark, 40% Fett250 g
-
Fruchtsirup Pfirsich (z.B. von Monin)50 g
-
frische, gemischte Beeren zum Dekorieren
-
Minzblätter zum Dekorieren
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
853 kcal /
3568 kJ
Πρωτεΐνη
15 g
Λιπαρά
61 g
Υδατάνθρακες
61 g
Φυτικές ίνες
2.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

THERMOMIX® Magazin 4/2019
44 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPanna Cotta
5 Std.
Pfirsich-Maracuja-Torte ohne Backen
6 Std. 30 Min
Tiramisu
5 Std. 20 Min
Schokoladenmousse
3 Std. 20 Min
Erdbeer-Tiramisu
5 Std. 30 Min
Rhabarber-Schmand-Kuchen
2 Std.
Panna Cotta mit Früchten im Gewürzsud
7 Std.
Mousse au Chocolat
3 Std.
Herrencreme
4 Std. 15 Min
Erdbeer-Butterkeks-Dessert
45 Min
Crème brûlée
2 Std. 30 Min
Himbeer-Crunch-Creme
1 Std. 10 Min