Συσκευές & Αξεσουάρ
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
6 portions
Υλικά
Lamb
-
fresh rosemary leaves only3 sprigs
-
lamb leg, bone in1500 - 2000 g
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
garlic cloves sliced2
-
vegetable oil for brushing
Mint Sauce
-
fresh mint leaves20 g
-
cider vinegar130 g
-
caster sugar50 g
Vegetables
-
water500 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste, homemade1 tsp
-
potatoes peeled, halved or quartered if large800 g
-
butternut squash peeled, diced (2 cm)600 g
-
sugar snap peas300 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
37 g
Θερμίδες
2614 kJ /
624 kcal
Λιπαρά
34 g
Φυτικές ίνες
6 g
Υδατάνθρακες
40 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChicken and Mushroom Rice
55 λεπτ.
Meat Skewers with Rice in Sauce
1ωρ. 45 λεπτ.
Bibimbap (Beef Rice Bowl)
1ωρ. 25 λεπτ.
Lentil Curry Stew with Chicken
8ωρ. 35 λεπτ.
Leftover Roast Patties with Egg
45 λεπτ.
Speedy Bean and Chorizo Chilli
20 λεπτ.
Easy Satay Chicken
30 λεπτ.
Creamy mustard chicken stew
40 λεπτ.
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45 λεπτ.
Quick Lamb Dhansak
50 λεπτ.
Pork with Broccoli Pesto and Flatbreads
40 λεπτ.
Roast Chicken with Vegetables
1ωρ. 10 λεπτ.