Συσκευές & Αξεσουάρ
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
6 portions
Υλικά
Lamb
-
fresh rosemary leaves only3 sprigs
-
lamb leg, bone in1500 - 2000 g
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
garlic cloves sliced2
-
vegetable oil for brushing
Mint Sauce
-
fresh mint leaves20 g
-
cider vinegar130 g
-
caster sugar50 g
Vegetables
-
water500 g
-
vegetable stock paste, homemade1 tsp
-
potatoes peeled, halved or quartered if large800 g
-
butternut squash peeled, diced (2 cm)600 g
-
sugar snap peas300 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
624 kcal /
2614 kJ
Πρωτεΐνη
37 g
Λιπαρά
34 g
Υδατάνθρακες
40 g
Φυτικές ίνες
6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBeef Bourguignon
1ωρ. 30 λεπτ.
Meatballs, Tomato Sauce and Parmesan Polenta
1ωρ. 10 λεπτ.
Meatballs in Tomato Sauce
1ωρ. 10 λεπτ.
Chilli Beef with Lemon Feta
30 λεπτ.
Mexican Turkey Chilli
40 λεπτ.
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
1ωρ. 10 λεπτ.
Spicy Chicken with Coconut Rice
1ωρ. 25 λεπτ.
Bibimbap (Beef Rice Bowl)
1ωρ. 25 λεπτ.
Pork Chops with Orange
2ωρ. 25 λεπτ.
Chicken Jalfrezi
1ωρ.
Meatloaf
1ωρ. 20 λεπτ.
Jerk Chicken with Sweet Potato Mash and Vegetables
3ωρ. 5 λεπτ.