
Συσκευές & Αξεσουάρ
Roast Spiced Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
Προετοιμασία 50 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
4 portions
Υλικά
Duck with Plums
-
star anise1
-
coriander seeds2 Tbsp
-
boiling water200 g
-
chicken stock paste, homemade½ tsp
-
coarse sea salt2 tsp
-
dark muscovado sugar4 Tbsp
-
whole duck skin on1500 - 2000 g
-
plums halved, pitted8
-
fresh bay leaves3
-
red wine vinegar80 g
Cauliflower Potato Purée
-
cauliflower cut in florets400 g
-
floury potatoes peeled, diced (1-2 cm)600 g
-
milk250 g
-
unsalted butter diced30 g
-
fine sea salt to taste1 - 1 ¼ tsp
-
ground nutmeg (προαιρετικό πεδίο)1 pinch
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
864 kcal /
3617 kJ
Πρωτεΐνη
54 g
Λιπαρά
51 g
Υδατάνθρακες
41 g
Φυτικές ίνες
6.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Cooking On Point
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSausage and Bacon Casserole
50 λεπτ.
Lamb Korma
4ωρ.
Beef Fajitas
1ωρ.
Devilled Chicken with Coleslaw
1ωρ. 45 λεπτ.
Mediterranean Chicken Wings with Herb Orange Rice
1ωρ.
Turkey Cheeseburgers with Buffalo Slaw
40 λεπτ.
Chicken and Chickpea Tagine
1ωρ. 20 λεπτ.
Ham and Leek Pasta Sauce
30 λεπτ.
Coronation Chicken
30 λεπτ.
Baby-friendly Moroccan Minced Lamb with Aubergine and Quinoa
1ωρ.
Korean Fried Chicken
3ωρ. 10 λεπτ.
Thai Peanut Chicken with Coconut Rice
1ωρ.