
Συσκευές & Αξεσουάρ
Roast Spiced Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
Προετοιμασία 50 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
4 portions
Υλικά
Duck with Plums
-
star anise1
-
coriander seeds2 Tbsp
-
boiling water200 g
-
chicken stock paste, homemade½ tsp
-
coarse sea salt2 tsp
-
dark muscovado sugar4 Tbsp
-
whole duck skin on1500 - 2000 g
-
plums halved, pitted8
-
fresh bay leaves3
-
red wine vinegar80 g
Cauliflower Potato Purée
-
cauliflower cut in florets400 g
-
floury potatoes peeled, diced (1-2 cm)600 g
-
milk250 g
-
unsalted butter diced30 g
-
fine sea salt to taste1 - 1 ¼ tsp
-
ground nutmeg (προαιρετικό πεδίο)1 pinch
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
864 kcal /
3617 kJ
Πρωτεΐνη
54 g
Λιπαρά
51 g
Υδατάνθρακες
41 g
Φυτικές ίνες
6.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Cooking On Point
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνToad in the Hole
1ωρ.
Couscous with Lamb and Vegetables
50 λεπτ.
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30 λεπτ.
Beef and Bean Enchiladas
40 λεπτ.
Beef and Ale Stew
2ωρ. 20 λεπτ.
Chicken garam masala
50 λεπτ.
Smoky Pork and Beans
3ωρ.
Green Curry Chicken
55 λεπτ.
Sausage and Bacon Casserole
50 λεπτ.
Sausage and Fennel Orzotto
50 λεπτ.
Turkey Burger
1ωρ. 25 λεπτ.
Chicken Curry with Spinach
1ωρ. 5 λεπτ.