Älpler-Gratin

Älpler-Gratin

4.2 132 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

Pasta und Schinken-Gemüse-Mischung
  • Butter zum Einfetten
    1 TL
  • Emmentaler in Stücken (2 cm)
    200 g
  • Gruyère in Stücken (2 cm)
    100 g
  • Weisskabis in Stücken (3 cm)
    250 g
  • Hinterschinken in Tranchen, halbiert
    200 g
  • Wasser
    1200 g
  • Pasta getrocknet, z. B. Älplermagronen (Kochzeit 5 Minuten)
    300 g
  • Kartoffeln, festkochend geschält, in Würfeln (1 cm)
    200 g
  • Salz
    1 ½ TL
  • Schnittlauch (ca. 10 g), fein geschnitten
    ½ Bund
Guss
  • Eier frisch
    2
  • Vollrahm
    200 g
  • Muskatnuss, gemahlen
    ¼ TL
  • Cayennepfeffer, gemahlen
    ¼ TL
  • Salz
    ¼ TL

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 905 kcal / 3781 kJ
Πρωτεΐνη 47.7 g
Λιπαρά 49 g
Υδατάνθρακες 65 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων