
Συσκευές & Αξεσουάρ
Helles Landbrot
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 51ωρ.
12 Scheiben
Υλικά
Vorteig
-
Wasser300 g
-
Weizenmehl Type 405250 g
-
frische Hefe15 g
Hauptteig
-
Öl zum Einfetten
-
Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten400 g
-
Wasser und etwas mehr zum Garen und Bestreichen150 g
-
frische Hefe15 g
-
Meersalz fein15 g
-
Haferflocken, zart100 g
-
Wasser zum Garen im Backofen
Διατροφή ανά 1 Scheibe
Θερμίδες
257 kcal /
1076 kJ
Πρωτεΐνη
8 g
Λιπαρά
1 g
Υδατάνθρακες
51 g
Φυτικές ίνες
3.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

THERMOMIX® Magazin 1/2019
44 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία