
Συσκευές & Αξεσουάρ
Dunkles Landbrot
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ.
16 Scheiben
Υλικά
-
Gerste100 g
-
Dinkel100 g
-
Weizenmehl Type 1050320 g
-
Hefe (40 g)1 Würfel
-
Sauerteig (z. B. von Seitenbacher)2 TL
-
Brotgewürz2 TL
-
Salz2 TL
-
Balsamico, dunkel30 g
-
Wasser lauwarm100 g
-
Malzbier250 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Scheibe
Θερμίδες
127 kcal /
531 kJ
Πρωτεΐνη
5 g
Λιπαρά
1 g
Υδατάνθρακες
23 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

THERMOMIX® Magazin 1/2019
44 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνToastbrot
16h
Landbrot Backhausart
2h
Mohnflesserl
14h 30min
Bürli mit Roggen
12h
Hefezopf
2h 20min
Bürgermeisterbrot (Dinkel-Buchweizen-Brot)
1h 30min
Roggenfladen aus Sauerteigansatz
102h
Portugiesisches Weißbrot (Pão de água)
3h 30min
Brioche
9h 30min
Tiger-Brot
3h
Baguettes parisiennes
15h 30min
Baguette
3h 45min