
Συσκευές & Αξεσουάρ
Dunkles Landbrot
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ.
16 Scheiben
Υλικά
-
Gerste100 g
-
Dinkel100 g
-
Weizenmehl Type 1050320 g
-
Hefe (40 g)1 Würfel
-
Sauerteig (z. B. von Seitenbacher)2 TL
-
Brotgewürz2 TL
-
Salz2 TL
-
Balsamico, dunkel30 g
-
Wasser lauwarm100 g
-
Malzbier250 g
Διατροφή ανά 1 Scheibe
Θερμίδες
127 kcal /
531 kJ
Πρωτεΐνη
5 g
Λιπαρά
1 g
Υδατάνθρακες
23 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

THERMOMIX® Magazin 1/2019
44 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνHefezopf
2 godz. 20 min
Körner-Bürli
12 godz.
Bürli mit Roggen
12 godz.
Dinkel-Bürli
11 godz.
Dinkel-Walnuss-Bürlis
12 godz.
Krustis
3 godz. 30 min
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1 godz. 30 min
Laugenzopf
3 godz. 30 min
Kartoffelbrötchen mit Chiasamen
3 godz.
Joghurtbrötchen mit Sesam und Mohn
14 godz.
Portugiesisches Weißbrot (Pão de água)
3 godz. 30 min
Tomatenbrot
1 godz. 35 min