Συσκευές & Αξεσουάρ
Zalm en venkel risotto
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
4 porties
Υλικά
-
Parmezaanse kaas in stukken40 g
-
sjalot gehalveerd50 g
-
venkelknol in stukken150 g
-
olijfolie20 g
-
risottorijst320 g
-
witte wijn100 g
-
water700 g
-
1 visbouillon blokje (0,5 l)visbouillon pasta1 volle tl
-
zout naar smaak½ - 1 tl
-
vers gemalen zwarte peper1 tl
-
geraspte citroenschil1 el
-
verse zalmfilet, ontveld in stukken (3 cm)350 g
-
boter in stukken30 g
-
verse dille gehakt, als garnering1 el
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portie
Πρωτεΐνη
28 g
Θερμίδες
2605 kJ /
618 kcal
Λιπαρά
25 g
Φυτικές ίνες
1.9 g
Υδατάνθρακες
67 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMarokkaanse Tajine met Vis, Couscous en Dadels
Καμία βαθμολογία
Tonijnballetjes in Saffraansaus
Καμία βαθμολογία
Kikkererwtenstoofpot met Octopus en Mosselen
Καμία βαθμολογία
Avocado Huzarensalade met Gebakken Garnalen
1ωρ. 20 λεπτ.
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
1ωρ. 50 λεπτ.
Zalm met rijst en champignons
30 λεπτ.
Gestoomde Zeebrasem in Bouillon met Aardappelen
35 λεπτ.
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Καμία βαθμολογία
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
2ωρ.
Zalm met broccoli en honing-mosterdsaus
40 λεπτ.
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Καμία βαθμολογία
Paëlla
50 λεπτ.