
Συσκευές & Αξεσουάρ
Spiced Roast Beef with Sun-dried Tomato Potato Purée and Red Wine Sauce
Προετοιμασία 1ωρ. 30 λεπτ.
Σύνολο 14ωρ. 30 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Spice Rub
-
juniper berries1 Tbsp
-
coriander seeds1 Tbsp
-
black peppercorns1 Tbsp
-
whole allspice berries1 Tbsp
-
coarse sea salt½ Tbsp
-
olive oil plus extra for greasing1 Tbsp
-
beef topside1000 - 1200 g
Roasting Meat and Purée
-
sun-dried tomatoes drained100 g
-
floury potatoes peeled, cut in pieces (2 cm)1000 g
-
milk300 g
-
garlic clove1
-
fine sea salt1 tsp
-
unsalted butter diced30 g
Red Wine Sauce
-
shallots halved100 g
-
unsalted butter diced20 g
-
dry red wine200 g
-
water plus 1 Tbsp70 g
-
redcurrant jelly to taste1 - 2 Tbsp
-
beef stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
cornflour1 Tbsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
540 kcal /
2266 kJ
Πρωτεΐνη
46 g
Λιπαρά
18 g
Υδατάνθρακες
42 g
Φυτικές ίνες
7.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Cooking On Point
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνToad in the Hole
1h
Couscous with Lamb and Vegetables
50min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30min
Beef and Bean Enchiladas
40min
Beef and Ale Stew
2h 20min
Chicken garam masala
50min
Smoky Pork and Beans
3h
Green Curry Chicken
55min
Sausage and Bacon Casserole
50min
Sausage and Fennel Orzotto
50min
Turkey Burger
1h 25min
Chicken Curry with Spinach
1h 5min