Gulasch di vitello con funghi porcini

Gulasch di vitello con funghi porcini

4.6 7 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di funghi porcini secchi
    30 g
  • di panna intera, fredda
    100 g
  • di cipolla a metà
    80 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di olio di oliva
    2 cucchiai
  • di bocconcini di carne di vitello senza nervi (ad es. collo, spalla)
    800 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di pepe macinato
    2 pizzichi
  • di farina
    1 cucchiaio
  • di acqua
    300 g
  • di vino bianco
    100 g
  • dado di carne per brodo (per 0.5 l)
    1
  • di amido di mais (maizena)
    2 cucchiai
  • di panna intera
    100 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 494 kcal / 2056 kJ
Πρωτεΐνη 44.3 g
Λιπαρά 29 g
Υδατάνθρακες 12 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων