
Συσκευές & Αξεσουάρ
清蒸鮮魚寬粉煲
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
2 人份
Υλικά
-
寬冬粉 ,泡軟後瀝乾,以剪刀剪成兩段120 克
-
石斑魚片220 克
-
醬油1 大匙
-
米酒1 ½ 大匙
-
味醂1 大匙
-
黑胡椒粉½ 茶匙
-
薑10 克
-
水500 克
-
蔥 ,切絲5 克
-
新鮮紅辣椒 ,切絲5 克
-
香油 ,少許
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
313 kcal /
1338 kJ
Πρωτεΐνη
18 g
Λιπαρά
11 g
Υδατάνθρακες
36 g
Φυτικές ίνες
1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

低GI美味廚房
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν