Συσκευές & Αξεσουάρ
麻油海鮮冬粉湯
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
2 人份
Υλικά
-
白芝麻油1 大匙
-
薑 切片10 克
-
海鮮高湯600 克
-
草蝦 剪去鬚腳,去除腸泥4 隻
-
透抽 清洗去除內臟,切圈80 克
-
冬粉 泡軟後瀝乾,以剪刀剪成兩段100 克
-
韭菜 切段(約3公分)50 克
-
蚵仔80 克
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
柴魚片½ 大匙
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
Πρωτεΐνη
17 g
Θερμίδες
820 kJ /
199 kcal
Λιπαρά
8 g
Φυτικές ίνες
1 g
Υδατάνθρακες
30 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
低GI美味廚房
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν
舒心饗宴
24 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν