Injera (pane eritreo fermentato)

Injera (pane eritreo fermentato)

3.3 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 48ωρ. 35 λεπτ.
10 pezzi

Υλικά

  • 100 g di farina di mais bramata
  • 70 g di farina integrale
  • 400 g di acqua
  • 150 g di farina tipo 00
  • 5 g di lievito di birra fresco

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 pezzo

Πρωτεΐνη 3.4 g
Θερμίδες 485 kJ / 116 kcal
Λιπαρά 0.5 g
Φυτικές ίνες 1.4 g
Υδατάνθρακες 24.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων