
Συσκευές & Αξεσουάρ
Injera (pane eritreo fermentato)
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 48ωρ. 35 λεπτ.
10 pezzi
Υλικά
-
di farina di mais bramata100 g
-
di farina integrale70 g
-
di acqua400 g
-
di farina tipo 00150 g
-
di lievito di birra fresco5 g
Διατροφή ανά 1 pezzo
Θερμίδες
116 kcal /
485 kJ
Πρωτεΐνη
3.4 g
Λιπαρά
0.5 g
Υδατάνθρακες
24.4 g
Φυτικές ίνες
1.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Il giro del mondo
10 Συνταγές
Ιταλία
Ιταλία

Il giro del mondo
80 Συνταγές
Ιταλία
Ιταλία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPane dolce per la colazione
1 h 30 min
Panini al cumino
16 h 30 min
Focaccine con cipolle caramellate
3 h 40 min
Attorcigliati al sale marino
3 h 15 min
Il pane di Altamura
4 h
Black burger
5 h
Calzone fritto
5 h
Pane proteico
1 h 30 min
Pane contadino ai cereali
7 h
Grissini alle erbe (senza glutine)
2 h
Bauletto bicolore
6 h 25 min
Fougasse
12 h 50 min